Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 30°C
Az Bulutlu
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Paz 30°C
Pts 32°C
Sal 30°C
Çar 26°C

Başkan Akdenizli, “Çocuklar mutlu ise o şehir mutludur”

4 Mayıs 2024 20:05
80
A+
A-

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Seydikemerli çocuklara top sürprizi yaptı. Yeni toplarına kavuşan çocuklar, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ettiler.

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Belen Mahallesi ziyaretinde mahallede yaklaşık 10 çocuğun top oynadığını gördü. Çocukların eğlencesine ortak olmak isteyen Başkan Akdenizli, bu sırada çocukların toplarının patlak olduğunu gördü. Başkan Akdenizli, bunun üzerine çocukların oyunlarını doya doya oynaması için yeni toplar aldı.

10 yeni topla birlikte çocukların oyun oynadığı mahalleye giden Akdenizli, çocuklara sürpriz yaparak yeni topları hediye etti. Başkan Akdenizli’nin sürprizi karşısında çok mutlu olan çocuklar, teşekkür ettiler. Çocuklar yeni toplarıyla ilk oyunlarını Akdenizli ile oynadılar. Çocuklarla bir süre sohbet eden Akdenizli, çocukları Seydikemerspor’da futbol oynamaya davet etti.

“ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDUM”

Kendi çocukluk yıllarını anımsayan Başkan Akdenizli “Zamanında biz de patlak topla çok futbol oynadık. O zamanlardaki koşulları göz önüne alarak, şimdiki şartlarda gençlerimize futbol topu hediye etmenin mutluluğunu yaşamaktayım” dedi.

Başkan Akdenizli, çocuklara bilgisayar, televizyon gibi alışkanlıklar başında vakit harcamamaları gerektiğini tavsiye ederek, “Seydikemer’imizin her mahallesine yeni spor sahaları yapmaktayız. Sizleri bu alanlarda görmek bizleri çok mutlu eder” diye konuştu.

Başkan Akdenizli, mahalle sakinlerine ise “Unutmayalım ki bir şehirde çocuklar mutlu ise o şehir mutludur. Her zaman yanlarında olduğumu bilmenizi isterim” dedi. (HaberMerkezi)

 

YORUMLAR

*

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir