Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 30°C
Az Bulutlu
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Paz 31°C
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 27°C

 “Orman Benim” Kampanyasına Başkan Akdenizli de katıldı

3 Mayıs 2024 20:52 | Son Güncellenme: 3 Mayıs 2024 20:53
74
A+
A-

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Muğla Menteşe İlçesi Gülağzı Ormanlığında düzenlenen “Orman Benim” kampanyasına katıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde başlatılan “Orman Benim” kampanyası kapsamında düzenlenen etkinliğe, Tarım Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Muğla Valisi İdris Akbıyık, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Muğla Orman Bölge Müdürü Salim Karabulut, İl Tarım Orman Müdürü Barış Saylak, Devlet Su İşleri 213. Bölge Müdürü  Birol Çınar, AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökçen, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti İl Yönetimi, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, İl Protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte Başkan Akdenizli, çevre temizliği yapıp, orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesine yönelik bilinç oluşturdu. Ünlü sanatçı Murat Kekilli kampanya için yaptığı “Orman Benim” isimli şarkısını seslendirdi.

 

“MİLLİ SERVETİMİZE SAHİP ÇIKALIM”

Etkinlik sonrası Başkan Akdenizli, orman yangınlarına karşı mücadelenin titizlikle yürütülmesine yönelik çalışmalara dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı, “Tarım Orman Bakanımız ile birlikte Muğla Ula’da ‘Orman Benim’ kampanyasına start verdik, hep birlikte önümüzdeki yaz süreci itibariyle orman yangınlarıyla ilgili önlemler alıp neler yapılması gerektiğinin istişaresini yaptık. Biliyorsunuz ki geçtiğimiz yıllarda Seydikemer İlçemizin de orman yangınlarından etkilenmiş olması içimizi yakmıştı.  Orman yangınlarına karşı çalışmalarımızı Seydikemer Belediyesi olarak titizlikle yürütüyoruz. İnşallah yaz sezonunda orman yangınlarının yaşanmadığı bir süreç olur. Buradan da tüm hemşehrilerime çağrıda bulunuyorum. Nefesimiz ve geleceğimiz olan yeşil vatanımızı, oluşabilecek orman yangınlarına karşı tedbirlerimizi alıp, milli servetimize sahip çıkalım.

Bu farkındalık etkinliğini düzenleyen Sayın Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya ve tüm kurumlarımıza teşekkür ederim. (Habermerkezi)

 

YORUMLAR

*

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir