Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 30°C
Az Bulutlu
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Paz 30°C
Pts 32°C
Sal 29°C
Çar 27°C

Başkan Akça’dan Başkan Gürün’e eleştiri

8 Mayıs 2023 12:22
192
A+
A-

Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, yaptığı açıklamada billboardlarda, “Bizi bir de bahar gelince görün” mesajları paylaşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü eleştirdi.

Başkan Akça yaptığı açıklamada, “Birileri hizmet için baharı beklerken biz yarını dahi beklemiyoruz. “Yarın değil hemen şimdi diyoruz”, “Yıllardır belediye başkanlığı yapan CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “Bizi bir de bahar gelince görün” diye slogan üretmiş.

Oysa Belediye başkanı olarak yapması gerektiği halde yapmadığı birçok hizmet olduğu gerçeği herkesçe malum. Zira vatandaş bitirilemeyen yollar ve kesilen sular yüzünden canından bezdi.

Buna rağmen bu konularda hiçbir ilerleme sağlanamadı. . Turizm sezonu öncesi Marmaris Yat Limanındaki sorun ise hala devam etmekte. Yıllardır belediye başkanlığı yapmasın rağmen halen hizmet yapmak için baharın gelmesini beklediğini söylemekte. Oysa Sayın Gürün Belediye Başkan seçildikten sonra birçok bahar geldi geçti. Halen yapamadığı hizmetler için bahaneler üretmekte.

AK Parti hem genel hem yerel yönetimler konusunda sadece ulusal değil, küresel ölçekte hizmetlere imza atan örnek bir partidir.

İlk olarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçip, ülkemizde ve Muğla’mızda milletvekili sayılarımızı arttıracak, sonra da  önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde de CHP’nin yönetimde olan belediyeleri  AK Partili belediyecilikle buluşturacağız. Halkımızın hak ettiği gibi hizmeti almasını sağlayacağız.

Biz hizmetlerimizi yarın değil hemen şimdi anlayışı ile başlatıp, durmak yok yola devam diyerek devam ettireceğiz. Aziz milletimizin bildiği gibi bizim belediyeciliğimiz eser belediyeciliğidir.

Bazıları hizmet için baharı bekleyedursun. Biz yarın değil hemen şimdi demeye devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

*

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir